Loading...

Şeffaf Diş Teli

Görünmeyen Diş Teli İle Güzel Bir Gülümseme

Halk arasında küçük yaşta önlemi alınmayan ve tedavi uygulanmayan, bozuk ve çarpık dişlerin daha sonradan düzeltilemeyeceği veya böyle bir tedavinin mümkün olmadığı düşünülmektedir. Bu düşünceyi yıkan şeffaf diş telleri tedavisi ile bozuk,çarpık, sıkışık ve eğri dişlerinizi ağrısız ve kolayca düzeltiyoruz. Beşiktaş, Şişli, Levent bölgelerine yakın diş kliniğimizde uygulanmakta olan estetik ve kolay şeffaf diş teli tedavimiz sayesinde dişlerinizdeki şekil bozukluklarından sizleri kurtarıyoruz.

İleri düzey teknolojik aletler aracılığı ve uzman diş hekimlerimizin kişiye özel uyguladığı tedavi yöntemleri ile kısa sürede, ağrısız ve kolayca tedavinizi olabilirsiniz. Kliniğimizde sunmuş olduğumuz kaliteli ve güven verici hizmetler neticesinde şehir içi ve şehir dışından düzenli kontrollere gelen hastalarımız da bulunmaktadır. Her bölgeden gelen hastalarımıza kapımız sonuna kadar açıktır.

Kişiye Özel Uygun Fiyatlarla Uygulanan Şeffaf Diş Teli Muayenesi Fırsatı

    Görünmeyen Diş Teli İle Sizler De Mutlulukla Gülümseyin

    Şeffaf diş teli neredeyse görünmez, kolayca çıkarılabilen ve hızlıca takılabilen, kişiye özel üretilen ve plak oluşumundan dolayı dişlerinizde oluşan problemleri düzeltmek için yapılan dijital ortodontik tedavi yöntemidir. Sağlıklı diş, diş eti ve çene kemik yapısına sahip; 2. büyük azı dişleri çıkmış olan herkes bu uygulamayı güvenle yaptırabilir. Şeffaf diş telleri sayesinde ağzınızda diş teli yokmuş gibi dilediğiniz gibi gülümseyin.

    Şeffaf Diş Teli Tedavisini Nasıl Uyguluyoruz?

    Beşiktaş, Şişli, Levent kliniğimizde kişiye özel hazırlanan tedavi, tanı programları ve röntgen çekimleri sonucunda hastalardan alınan ölçüler neticesinde hazırlanan görünmez diş teli, hızlı takılır ve aynı hızlılıkta çıkarılabilir. Lingual ortodonti, şeffaf plak ve şeffaf braket denilen bu tedavi yöntemleri İstanbul başta olmak üzere şehir dışından da oldukça ilgi görmektedir. Bugüne kadar sayısız kişiyi kusursuz gülümseme ile buluşturan kliniğimiz, estetik görünümü ve kolay kullanımı sayesinde diş teli tedavisini büyük bir problem olmaktan çıkarıyor.

    2012 Yılından Beri Şeffaf Diş Teli Tedavisi Alanında Hizmet Veriyoruz

    Uzman diş hekimi kadromuzun, hastalarımıza sunmuş olduğu şeffaf diş teli tedavisi ile; estetik kaygılardan dolayı , eski usul diş tellerini kullanmak istemiyorsanız, fakat güzel bir gülümsemeye sahip olma arzusunda iseniz, şeffaf plak kullanarak, dişlerinizi kısa sürede istenilen pozisyona sokmak sizin için mükemmel bir seçenektir. Neredeyse görünmez tedavi yöntemleri ile gözle görünür sonuçlar elde edeceksiniz. Size sunduğumuz kolay tedavi yöntemleri ile şeffaf diş telleri hem konforludur, hem de ağız içinde herhangi bir tel veya metal parçası olmadığından dolayı batma ve yara oluşturmaz.

    Şeffaf Diş Teli Fiyatları Neye Göre Belirlenmektedir?

    Diğer tüm diş tedavi uygulamalarında da olduğu gibi, şeffaf diş telleri uygulanan tedavinin ücreti , dişlerin bozukluğu, çarpıklığı, sıkışıklığı ve eğriliği göz önünde bulundurularak ve tedavinin zorluğuna bağlıdır. Şeffaf diş tellerinin konforuna ve rahatlığına göre uygun fiyatlı bir tedavi seçeneği olmakla birlikte , standart ortodontik tedavi yöntemlerine göre daha maliyetlidir. Ancak şeffaf diş teli fiyatları, geleneksel diş teli tedavilerine yakın fiyattadır. Tedavi ve tedavi sonrası kontrol fiyatları, tedaviyi uygulayacak uzman diş hekimi tarafından hastalara yapılan muayeneler sonucunda belirlenmektedir. Ön muayene için lütfen iletişim formunu doldurunuz ya da bizi arayınız.

    Kliniğimizden Hizmet Alan Hastalarımızın Şeffaf Diş Teli Yorumları Hastalarımızın Değerli Yorumları

    Şeffaf Diş Teli Tedavisinde Uygun Fiyatlar Ön Muayene Oluşturmak İçin Hemen Bizi Arayın

    Şeffaf Diş Teli Hizmeti Veren Kliniğimizin Ödül Ve Sertifikaları Sizlere Daha İyi Hizmet Verebilmek Adına Kendimizi Sürekli Yeniliyoruz.

    Görünmeyen Diş Teli İle Hayalini Kurduğunuz Dişlere Kavuşun Aşağıdaki İletişim Formunu Kullanarak Bize Mesaj Gönderebilirsiniz.